Twee Leidenaren na achtervolging aangehouden

Afgelopen vrijdag heeft de politie rond 22.00 uur twee Leidenaren aangehouden op de Lopsenstraat. Het tweetal van 32 en 25 jaar oud, negeerde stoptekens van de agenten en verzette zich scheldend en schoppend tegen de aanhouding. De politie zag de twee mannen op een donkerkleurige scooter over de Rijn en Schiekade rijden. Op het moment dat de politieauto hen passeerde, bedekten zij hun gezicht. Dat was verdacht en de agenten gingen achter de scooter aan. De mannen gingen ervandoor en negeerden het stopteken van de politie. In de Lopsenstraat werden zij uiteindelijk klemgereden, waarna ze begonnen te schelden en te schoppen, waarbij een agent geraakt werd. In de buddyseat van de scooter trof de politie handschoenen en gereedschap aan. De scooter is in beslag genomen voor onderzoek en de politie maakt proces-verbaal op tegen de twee mannen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×