Biodiversiteitstuin Vrij Groen zoekt vrijwilligers

Biodiversiteitstuin Vrij Groen is dringend op zoek naar extra vrijwilligers die willen tuinieren, het leuk vinden scholieren te begeleiden bij hun maatschappelijke stage of die willen helpen bij de organisatie van evenementen in de tuin. De biodiverse en deels eetbare stadstuin achter de toren van Naturalis, is vorig jaar aangelegd. Er is onder meer een Leids hutspotveld, een aardbeientoren, een kruidenspiraal en een kerstbomenasiel. Dit jaar moeten er nog meer inspirerende groene ideeën in de tuin worden uitgewerkt en daarvoor zijn helpende handen nodig. Ook voor het voorbereiden van de tuin op het komende plantseizoen, zijn veel groene vingers nodig. Wie graag wil helpen, kan mailen naar vrijgroen@ideewinkel.nl, of kijken op www.vrijgroen.info. Ook wie geen tuinkennis heeft, is welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×