Douwe Draaisma bij Burcht Literair

De eerder uitgestelde Burcht Literair met Douwe Draaisma, is verschoven naar donderdag 24 februari. De bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van de psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en schrijver van bestsellers als De Heimweefabriek en Waarom het leven sneller gaat als je ouder wordt, zal vertellen over Vergeetboek, zijn meest recente boek. In dat werk stelt hij dat vergeten niet een mankement aan ons geheugen is, maar één van de belangrijkste vermogens ervan. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is reserveren voor de lezing raadzaam. Dit kan bij Selexyz Kooyker aan de Breestraat. De Burcht Literair vindt plaats in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht en begint om 20.15 uur. Op www.deburchtleiden.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×