Inval in zes woningen wegens onderzoek drugshandel

De politie Hollands Midden heeft gisteren in een onderzoek naar verdovende middelen zes woningen doorzocht: vier in Wassenaar, een in Leiden en een in Noordwijkerhout. In de woningen in Leiden en Wassenaar werden drugs aangetroffen en zijn een 33-jarige Leidenaar en een 41-jarige man uit Wassenaar aangehouden. Voor het financiële deel binnen het onderzoek is ook administratie in beslag genomen. De doorzoekingen zijn gedaan door het team tactische opsporing van de Divisie Regionale Opsporing met ondersteuning van politie Haaglanden en het KLPD. Het onderzoek, dat al langere tijd plaatsvindt, gaat om sofdrugstransporten naar het buitenland.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×