Deelnemers verkiezingen Provinciale Staten bekend

De partijen die zullen deelnemen aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten, zijn bekend. Op woensdag 2 maart kunnen inwoners van Zuid-Holland stemmen op dertien partijen. De deelnemers zijn: CDA, VVD, PvdA, SP, ChristenUnie, GroenLinks, SGP, Partij voor de Dieren, Platform Lokale Partijen, D66, PVV, 50PLUS en Unie van Democraten. Vandaag neemt het hoofdstembureau tijdens een openbare zitting een besluit over de geldigheid van de ingeleverde kandidatenlijsten, het handhaven van de daarop voorkomende kandidaten en de aanduiding boven de lijst.

Provinciale Staten bestaat op dit moment uit elf fracties. Het CDA is de grootste, gevolgd door de VVD en PvdA. Op www.denhaag.nl/verkiezingen/ staat meer informatie.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×