Oriëntatiedag ROC trekt veel scholieren

Afgelopen dinsdag bezochten meer dan anderhalf duizend vmbo-leerlingen de oriëntatiedag van ROC Leiden. De scholieren, afkomstig van 60 verschillende scholen uit Leiden en omgeving, maakten kennis met het opleidingenaanbod van het ROC. Het bleef niet bij een theoretische kennismaking. Ze konden bij de bakkersopleiding een taart bakken en ter kennismaking met de opleiding voor Orde & Veiligheid een brand blussen. Wie belangstelling had voor een horecaopleiding kon meer leren over de techniek van flamberen.

Scholieren die behoefte hebben aan nog meer specifieke informatie over een bepaalde opleiding, kunnen op vrijdagmiddag 4 en zaterdag 5 februari extra opendagen bezoeken. Meer informatie over de tijden en locaties is te vinden op www.rocleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×