Open dag Hogeschool Leiden

Wie overweegt een opleiding te gaan volgen, is zaterdag welkom bij de open dag van de Hogeschool Leiden. De Hogeschool Leiden biedt 21 voltijd Bacheloropleidingen aan, waarvan een aantal ook in deeltijd gevolgd kan worden. Bezoekers kunnen zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur een kijkje nemen op het studieplein, waar al die opleidingen vertegenwoordigd zijn. Het is mogelijk aan workshops deel te nemen, voorlichtingen bij te wonen en een rondleiding door het gebouw te krijgen. Verder zijn er studenten en docenten aanwezig, die graag meer informatie over de verschillende opleidingen geven.

De Hogeschool is te vinden aan Zernikedreef 11. Wie de open dag wil bijwonen, kan zich aanmelden via www.hsleiden.nl/opendag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×