Ook via de website nieuwebezem.nl promoten de studenten hun actie voor de schouwburg. (Foto: PR).

Ludieke actie Hogeschool Leiden, de Leidse Schouwburg en Akron

Donderdagmiddag ontwikkelden studenten van de Hogeschool Leiden in het kader van een project voor Leiden Communicatiestad, samen met Akron Communicatie & Vormgeving, een ludieke actie in de Leidse binnenstad. Om aandacht te vestigen op het programma-aanbod van de Leidse Schouwburg veegde de groep zich letterlijk via de Haarlemmerstraat een weg naar de Oude Vest. Gewapend met tientallen knalgroene bezems gaven zij gehoor aan de slogan: “Haal de bezem door je agenda! We zien je in de Leidse Schouwburg.”

Met deze actie kregen zij veel bijval en sympathieke reacties van omstanders. Hogeschool Leiden kan tevreden zijn met de ‘geboorte’ van een nieuwe generatie communicatieprofessionals.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×