Minister Schultz van Haegen slaat anker

Komende dinsdagmiddag klimt Minister Schultz van Haegen in een hijskraan om een anker te slaan. Het gaat om het 2500ᵉ van in totaal 8000 ankers, die nodig zijn voor de verdiepte ligging van de A4 bij Leiden. De VVD heeft zich hard gemaakt voor de verbreding en verdieping van de A4 ter hoogte van Leiden. Het is de bedoeling dat de verdiepte weg en een nieuw aquaduct, de huidige brug over de Oude Rijn in 2012 al vervangen.

De minister heeft dinsdag gezelschap van VVD-lijsttrekker voor de Zuid-Hollandse Provinciale Statenverkiezingen, Floor Vermeulen, en de Leidse nummer twee op de lijst Marijke van Dobben de Bruijn. De Leidse VVD wordt vertegenwoordigd door Wethouder Pieter van Woensel en fractievoorzitter Paul Laudy.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×