Muzikale borrel Vrienden Marekerk en Hooglandse Kerk

Morgen organiseren de vriendenstichtingen van de Marekerk en Hooglandse Kerk de jaarlijkse muzikale borrel. Ook niet-leden zijn daarbij welkom. De bijeenkomst wordt om 18.00 uur in de Marekerk geopend door burgemeester Lenferink. Daarna verzorgen organist Henk Gijzen en blokfluitiste Helma v.d. Hoek een concert. Om 19.00 uur wordt de borrel voortgezet in de Hooglandse Kerk, waar het concert verzorgd wordt door organist Joop Brons, zijn zoon, bas en koordirigent Hans Brons en de Engelse mezzosopraan Emma Brown. Zij hebben een bijzonder programma samengesteld onder de titel `400 jaar love songs’. De borrel is rond 20.00 uur afgelopen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×