Valentijnsacties PvdD en CDA

Morgen organiseren de Partij voor de Dieren en het CDA Valentijnsacties. Vanaf 13.00 uur zijn Elco Brinkman, Liesbeth Spies en Jan-Jaap de Haan op het Stadhuisplein aanwezig, waar zij duizend ballonnen oplaten. Een deel daarvan is in hartvorm. Aan de ballonnen hangen kaartjes, waarop de vinders kunnen schrijven met welke CDA-politicus zij graag zouden willen lunchen. Een aantal van die wensen wordt uitgevoerd.

De Valentijnsactie van de Partij voor de Dieren heeft als thema I Love Zuid-Holland. Leden van de partij zullen het winkelend publiek aansporen om op Valentijnsdag aandacht te besteden aan de eigen provincie en de daar te vinden natuurgebieden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×