Dronken automobilist ramt verkeersbord

Een 49-jarige Leidenaar ramde onder invloed van alcohol een verkeersbord en ging ervandoor. Het incident vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 04.45 uur. Even daarvoor werd de Leidenaar door agenten gesommeerd te stoppen bij ’t Gangetje. De man reed echter met hoge snelheid weg en verloor op het Levendaal in een bocht, de controle over zijn stuur en raakte hierbij een verkeersbord. Kort daarna vonden agenten de auto zonder inzittenden aan de Meerburgerkade. De bestuurder van de auto werd even later in zijn woning aangehouden. Op het politiebureau blies hij 895 ug/l, terwijl de limiet 220 ug/l is. Ook zijn mede-inzittenden zijn aangehouden vanwege ‘verlaten plaats ongeval’.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×