Jolande Sap in gesprek met haar Leidse evenknie Pieter Kos. (Foto's: Chris de Waard).

GroenLinks voert campagne voor beter openbaar vervoer

Met nog ruim twee weken te gaan tot de provinciale statenverkiezingen halen veel partijen alles uit de kast om hun standpunten onder de aandacht te brengen. Zo ook GroenLinks die vanmiddag voorzitter Jolande Sap van de Tweede Kamerfractie van die partij op liet draven om bij station Leiden Centraal de OV-wensen van GroenLinks over te brengen aan de treinreizigers. Ook ging ze in gesprek met studenten van de Hogeschool Leiden die een meet & greet hadden gewonnen.

Terwijl Sap met de studenten in gesprek ging over zaken als de ov-chipkaart, deelde het camapgneteam Valentijnskaarten uit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×