Pieterskerk lanceert morgen nieuwe website

Morgen gaat de nieuwe website van de Leidse Pieterskerk van start. Naast een nieuwe site heeft het markante monument ook een nieuw logo. Na een restauratieperiode van zo’n 10 jaar is men bezig met een doorstart in de bedrijfsvoering. De site is zo opgezet dat de informatie, zowel voor liefhebbers van monumenten als voor de zakelijke markt, goed en overzichtelijk te vinden is. Speciale aandacht verdient het educatieproject ‘ONTDEK!’, waarbij men een ontdekkingstocht naar de historie van de Pieterskerk kan maken, in de context van de Nederlandse en Leidse geschiedenis. Scholen kunnen op aanvraag gratis een rondleiding krijgen en in de loop van dit jaar zal het project uitgebreid worden met lesmateriaal voor de groepen zeven en acht van het basisonderwijs. Meer info (vanaf 15 februari): www.pieterskerk.com

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×