Foto: PR.

Emma Schouten voorleeskampioen 2011

De Leiderdorpse Emma Schouten heeft de voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. De leerling van Basisschool ’t Bolwerk uit Leiderdorp is de Leidse en Leiderdorpse voorleeskampioen 2011. Afgelopen zaterdag las Emma in de BplusC-biliotheek voor uit het boek `Engelen van het asfalt’ geschreven door Ineke Holtwijk. De jury, bestaande uit Willem van Moort, Wilma van der Pennen en Wilna Lubbers, was onder de indruk en riep haar uit tot winnaar. Samen met Max Veen van de Eerste Leidse Schoolvereniging die op de tweede plaats eindigde, neemt Emma op 26 maart deel aan de volgende ronde die in de bibliotheek van Katwijk plaatsvindt. Meer informatie staat op www.denationalevoorleeswedstrijd.nl

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×