"Laat een speelgoedpoppetje de hoofdrol spelen in je eigen fotostripverhaal", foto Dayron.

Workshops beeldbewerking en fotostripverhaal voor jongeren met autisme

Tijdens deze voorjaarsvakantie kunnen jongeren van 10 tot 18 jaar met een vorm van autisme, workshops fotografie en beeldbewerking volgen. Van 23 februari tot en met 27 februari biedt Elsbeth Klink verschillende workshops ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ aan. Tijdens deze workshops gaan de jongeren in een kleine groep op pad en fotograferen een bepaald thema. Nieuw zijn de workshops beeldbewerking die Janna Bedaux geeft. Zij leert de jongeren hoe ze foto’s kunnen bewerken. De workshops worden gegeven in het centrum van Leiden en kunnen desgewenst betaald worden uit een persoonsgebonden budget. Behalve jongeren met een vorm van autisme zijn ook hun ouders, broers, zussen en PGB-begeleiders welkom.
Meer info: www.fotografieworkshop.blogspot.com

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×