Opening van de TRC tentoonstelling "Goed Gekleed Afghanistan", op 5 november 2010, door mevr. dr. Gillian Vogelsang-Eastwood en Z.E. de Honorair Consul van Afghanistan in Rotterdam, dhr. Ehsan Turabaz, foto: PR.

Afghaans Nieuwjaar in Leiden

Zondagmiddag 13 maart is het TRC het decor van een Afghaans Nieuwjaarsfeest (Nauroz), dat wordt georganiseerd door de Stichting Afghaans Huis. Het TRC is die middag geopend van 14.00 tot 18.00 uur. Het feest geeft meteen de gelegenheid om de prachtige tentoonstelling ‘Mooi Gekleed Afghanistan’ te zien, die nog tot eind maart gehouden wordt. De toegang is gratis, inclusief hapjes en drankjes.

Hogewoerd 164, Leiden. Meer info: www.afghanhouse.org

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×