Recycled Island, foto: RAP.

Lezing bouwen met afval

Op donderdag 3 maart vindt bij RAP Architectuurcentrum 

Een lezing plaats over bouwen met afval. Aan het woord komen Marco Zaccara van 2012 architecten en Ramon Knoester, onder andere bekend van het project Recycled Island. 2012 architecten werkt met afvalmaterialen, en heeft Villa Welpeloo in Enschedee ontworpen. Dit pand in de door de vuurwerkramp verwoeste wijk Roombeek, bestaat voor zestig procent uit afgedankte houten haspels en staal dat dienst heeft gedaan in de textielindustrie. Met Recycled Island wil Architect Ramon Knoester bouwen aan een oplossing voor de enorme hoeveelheden plastic die wereldwijd in de oceanen en zeeën drijven.

Na afloop van de lezingen, kan het publiek onder leiding van Peter van Swieten in discussie met de sprekers. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats bij RAP aan Nieuwstraat 33.

Op www.rapsite.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×