Derde editie Leids Stukafest groot succes

De derde editie van Stukafest Leiden, dat afgelopen donderdag gehouden werd, was een groot succes. Ruim 20 acts vonden plaats in diverse studentenkamers, waaronder optredens van Spinvis, The Secret Love Parade en The Black Atlantic. De avond was voor de eerste keer totaal uitverkocht! De opening van het Stukafest vond plaats in het Scheltema complex, waar de Veenfabriek optrad. De succesvolle avond werd afgesloten in de 4 Reasons met de band Krach, dj-duo Die Lui, breakdansers en een graffitiartiest. Stukafest-voorzitster Emma van Bree is tevreden: “Beter had het niet gekund.”
(Improvisatiecabaretgroep Sellerie, foto: Jan de Heer)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×