Getuigen straatroof Vijf Meiplein gezocht

De politie is opzoek naar getuigen van een straatroof die gisteravond rond 17.00 uur plaatsvond op het Vijf Meiplein. Toen een 25-jarige vrouw na het pinnen haar geld uit de automaat wilde pakken, werd zij op brute wijze van het geld beroofd door een onbekende man. De man rende vervolgens weg richting Churchilllaan. De straatrover is een blanke man tussen de 20 en 30 jaar oud en droeg die dag een beige rastamuts waaronder donkerblonde dreadlocks zaten. Opvallend zijn de tatoeages, piercing in het gezicht en een zwarte ring in zijn oorlel. Een handlanger met een donkere baseballpet vergezelde de straatrover op zijn vlucht. Getuigen, die het incident hebben gezien, of mensen die iemand met genoemd signalement kennen, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×