Politie waarschuwt voor “bedelaar”

De politie waarschuwt voor een “bedelaar”. De afgelopen drie weken meldden twaalf bewoners van de Merenwijk dat er bij hen een man aan de deur geweest was om geld te vragen. Vier van die bezoekjes vonden afgelopen woensdagavond plaats. De licht getinte man die tussen de 30 en 40 jaar oud is, is een bekende van de politie als het om babbeltrucs gaat. Hij belt bij huizen aan en vraagt om geld voor een slaapplaats, voor het bezorgen van kranten of voor een treinkaartje. De politie raadt de bewoners aan alert te zijn en de man geen geld te geven. Verder krijgen zij het verzoek de politie via 0900-8844 te bellen, als de man langs is geweest.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×