Kledingbeurs voor wezen Malawi

Ook dit jaar organiseert de Christelijke Gemeente Langebrug een beurs voor tweedehands kleding. De opbrengst gaat naar het Matunkha Centre in Malawi. De beurs vindt op zaterdag 26 maart van 11.00 tot 17.00 uur plaats in het kerkgebouw aan Langebrug 63. Naast kleding voor kinderen en volwassenen, is er ook zelfgemaakt lekkers te koop. Wie tweedehands kleding beschikbaar wil stellen, kan dat op zondag 20 en maandag 21 maart tussen 14.00 en 17.00 uur komen brengen. Het is de bedoeling dat die kleding schoon en heel is.

Vanuit het Matunkha Centre worden verschillende activiteiten ontwikkeld om de inwoners van de omliggende dorpen te stimuleren zelf de (AIDS)wezen uit de omgeving op te vangen. Op het centrum kunnen de kinderen naar school en een beroep leren. Meer informatie is te vinden op www.matunkha.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×