Ontmoetingsochtenden mantelzorgers

Bureau Informele Zorg van ActiVite en Stichting Pluspunt Leiderdorp organiseren dit jaar drie ontmoetingsbijeenkomsten voor mantelzorgers. Deze zogenaamde Jasserieochtenden, zijn bedoeld voor mantelzorgers die behoefte hebben aan uitwisseling van ervaringen over onder andere het stellen van grenzen bij het verlenen van mantelzorg. De ochtenden hebben een informele sfeer en er is volop ruimte voor ontmoeting. De eerste bijeenkomst vindt volgende week dinsdag plaats. De andere twee zijn gepland op 26 juni en 20 september. Alle ochtenden duren van 09.30 tot 11.30 uur en vinden plaats bij het Pluspunt aan Splinterlaan 156.Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×