Open huis WWZ-Mariënstaete-Valent

Op zaterdag 19 maart houden zes verpleeghuizen en woonzorgcentra van WWZ-Mariënstaete-Valent open huis. Tussen 10.00 en 14.00 uur is er ter gelegenheid van de Open Dag van de Zorg van alles te ontdekken bij Van Wijckerslooth in Oegstgeest, Mariënstaete in Warmond, De Wilbert in Katwijk, Berkhout in Lisse, Jeroen in Noordwijk en Bernardus in Sassenheim.

De bezoekers kunnen er meer te weten komen over werken in de zorg, vacatures, opleidingen, vrijwilligerswerk en vakantiewerk. Ook is er informatie te vinden over de zorgdiensten die WWZ-Mariënstaete-Valent kan bieden. De bezoekers kunnen praten met adviseurs, een rondleiding krijgen en kijken naar tentoonstellingen en demonstraties van onder andere tilliften. Wie graag zelf in actie komt, kan zich uitleven tijdens de beddenopmaakwedstrijden. Jonge bezoekers kunnen zich vermaken met de knuffelfarm of een side-by-sidefiets.

Het volledige programma staat op www.werkenbijzorggroepwmv.nl.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×