Foto: PR.

Armin van Buuren nog steeds beste dj ter wereld

De Leidse dj Armin van Buuren is in Miami alweer uitgeroepen tot beste dj ter wereld. Zijn platenlabel Armada Music werd tijdens de jaarlijkse International Dance Music Awards (IDMA) voor de derde keer oprij gekozen als beste platenmaatschappij wereldwijd. Daarnaast won Van Buuren diverse awards voor beste trance nummer (Not giving up for love), beste dj radiomixshow (A state of trance, zijn wekelijkse radioprogramma bij Radio 538), beste podcast (van het radioprogramma A state of trance) en voor beste mix compilatie (het album A state of trance 2010). Omdat Van Buuren in Nederland bleef om zich voor te bereiden op evenementen rondom de vijfhonderdste uitzending van zijn radioprogramma, namen zijn managers de prestigieuze prijs in Miami in ontvangst.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×