‘Winkelend’ groepje opgepakt

Een groepje van vier mannen liepen afgelopen vrijdagmiddag een winkel binnen aan de Haarlemmerstraat. Het winkelpersoneel hield het viertal, dat zich in de winkel verspreidde, nauwlettend in de gaten. Toen twee van hen met een jas richting de paskamers liepen en deze vervolgens weer terughingen sprak een personeelslid ze aan. De mannen gaven geen antwoord en spraken vermoedelijk Pools onder elkaar. Ze verlieten de winkel, terwijl de politie gebeld werd. Het alarmsysteem bleek al uit de jas te zijn geknipt. Drie verdachten werden kort daarna verderop in de straat aangehouden. Bij één van de mannen werden een paar sportschoenen, scheermesjes, twee flessen Martini en andere kleine artikelen aangetroffen. Alle goederen zijn in beslaggenomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×