Museum op zoek naar winterse actiefoto’s

Museum de Zwarte Tulp in Lisse is nog steeds op zoek naar foto’s en films van amateurs met als onderwerp winterse actiefoto’s uit de Bollenstreek. Bijvoorbeeld sneeuw- en ijspret, sneeuwballen gooien, sleetje rijden, de eerste schaatsbewegingen, mensen die in de sneeuw wandelen, een witte kerst of oud- en nieuw onder winterse omstandigheden. De opnames worden gebruikt voor een speciale dvd, die tijdens de nieuwe tentoonstelling (vanaf 7 oktober) de hele dag door vertoond zal worden.

Materiaal dat men beschikbaar wil stellen kan in een gesloten envelop met daarop “winterfoto” naar het Museum gestuurd worden of daar worden afgeleverd. Op de achterzijde van elke foto dient men naam, adres en woonplaats te vermelden en de plek waar de foto is gemaakt.

Museum de Zwarte Tulp, Grachtweg 2A, 2161 HN Lisse.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×