Onbekende man bedreigt jongens met mes

Afgelopen dinsdag rond 22.30 uur fietste een 16-jarige jongen uit Voorschoten over de Trompweg in Voorschoten. Even voorbij de brug sprong er plotseling een man voor de fietser en dwong de jongen af te stappen. De overvaller had zijn gezicht bedekt en trok een mes om zijn eis tot geld kracht bij te zetten. De 16-jarige wist weg te komen en deed de volgende dag aangifte. Een 14-jarige jongen uit Leiden overkwam iets soortgelijks toen hij vanmorgen omstreeks 08.00 uur door het Stevenspark fietste. Ook in deze situatie dreigde de overvaller met een mes. De jongen haalde uit naar de man en ging er als een haas vandoor. De politie weet nog niet zeker of het dezelfde man betreft en vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×