Belangrijke getuige meldt zich na beelden overval juwelier

Het onderzoek naar de overval op juwelier Florentijn aan de Schoolstraat, die plaatsvond op 5 maart, is nog in volle gang. Afgelopen dinsdag vroeg Politie Hollands Midden aandacht voor deze zaak in het opsporingsprogramma Team West van omroep West. Een belangrijke getuige heeft zich na het zien van de videobeelden gemeld. Bij de brute overval werd het personeel bedreigd met een vuurwapen en sloegen de twee overvallers met een hamer de vitrines in en gingen er met de buit vandoor. Mensen, die de daders op onderstaande video herkennen, of anderszins informatie voor de politie hebben worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

https://youtube.com/watch?v=pDJjFd5_e70%26feature

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×