Koningin Beatrix opent ‘Lucas van Leyden en de Renaissance’

Gisteren heeft Koningin Beatrix onder grote belangstelling de tentoonstelling ‘Lucas van Leyden en de Renaissance’ geopend in Museum de Lakenhal. De grootschalige tentoonstelling heeft een internationale allure en is, naar aanleiding van Leidse bronnen, in nauwe samenwerking met het Amsterdamse Rijksmuseum tot stand gekomen. Naast burgemeester Lenferink, werd de Koningin hartelijk ontvangen door de directeur van het museum, Meta Knol. Koningin Beatrix toonde een grote belangstelling voor deze bijzondere tentoonstelling en de deskundige uitleg, die vooraf door verschillende sprekers werd gegeven. ‘Lucas van Leyden en de Renaissance’ is voor het publiek geopend van 21 maart tot en met 26 juni. Meer info: www.lakenhal.nl
(Koningin Beatrix met directeur van Museum de Lakenhal Meta Knol, foto en reportage: Emile van Aelst)

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×