Vrouw beroofd van fles drank

Een 19-jarige Leidse kocht afgelopen vrijdagavond rond 20.30 uur en fles drank bij een winkel aan het Bevrijdingsplein. Toen zij langs de winkel van Zeeman liep, werd zij plotseling belaagd door een man, die haar een harde trap in de zij gaf en de plastik tas met de fles drank uit haar handen griste. De vrouw kwam hierbij ten val en de straatrover rende richting de Montgomerystraat weg. De Leidse is naderhand door ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844. De verdachte is tussen de 1.70 meter en 1.80 meter, heeft zwart krullend haar en is ongeveer 18 jaar oud.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×