Automobilist ramt bromfietser en rijdt door

Een nog onbekende automobilist heeft vanmorgen een botsing veroorzaakt en is doorgereden. De automobilist reed rond 08.30 uur over de Veurseweg in Voorschoten, richting Leidschendam. Voor hem reed een 38-jarige bromfietser uit Leiderdorp. Kennelijk stoorde de automobilist zich aan die bromfietser voor hem op de rijbaan, want hij begon tegen hem te toeteren. Na een tijdje reed hij tegen de achterkant van de brommer aan, waardoor deze tegen een andere auto aanviel. De Leiderdorper raakte gewond aan zijn gezicht en de auto die hij raakte, liep schade op. De automobilist die de botsing veroorzaakt had, is doorgereden. Een bestuurder die het ongeval zag gebeuren heeft 112 gebeld. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×