“isditvanjou.nl” vernieuwd

Politie Hollands Midden heeft de website www.isditvanjou.nl vernieuwd. Op deze in 2008 gelanceerde website staan waardevolle gestolen goederen, die de politie gevonden heeft bij bijvoorbeeld huiszoekingen. Hoewel de site de afgelopen jaren goed bezocht werd, lukt het maar zelden om eigenaars van gestolen spullen te traceren. De politie hoopt met de vernieuwde site meer succes te hebben. Nieuw is onder meer de mogelijkheid om steeds wanneer er nieuwe goederen aan het overzicht op de site worden toegevoegd, een melding via Twitter, RSS of de mail te ontvangen. Wie een voorwerp herkent, kan het formulier op de website invullen en moet kunnen aantonen dat het daadwerkelijk van hem of haar is. Goederen die op de site staan, zijn onder andere sieraden, en antiek.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×