Kennismaken met tennis bij TC Unicum

Op zondag 3 april houdt TC Unicum open huis. Iedereen die kennis wil maken met de club en of de tennissport, is welkom. Tussen 09.30 en 13.00 uur staan de kinderen centraal. Zij kunnen meedoen aan tennis clinics op hun eigen niveau, en kunnen kennismaken met de jeugdcommissie, die het komend seizoen een aantal activiteiten in petto heeft.

Vanaf 13.00 uur richt de open dag zich op volwassenen. Zij kunnen laten zien wat ze kunnen tijdens onderlinge dubbelpartijtjes. Er wordt een aantal rondes gespeeld, waarbij er rekening wordt gehouden met niveau. Tijdens pauzes leiden ervaren leden van de club deelnemers rond in het clubhuis en op het park. Trainers geven informatie over tennislessen.

DE hele dag zijn er trainers van Tennisschool Match en bestuurs- en commissieleden van TC Unicum aanwezig. Het tennispark is te vinden aan de Haarlemmerweg. Op www.tcunicum.nl staat meer informatie.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×