Leidenaar aangehouden voor mishandeling pizzakoerier

Een 47-jarige Leidenaar werd gisteren rond 17.00 uur aangehouden na mishandeling van een 18-jarige pizzakoerier. De jongeman reed met zijn scooter over de Lange Mare en passeerde de Leidenaar, die naar hem uithaalde. De pizzakoerier stopte en vroeg waarom of hij dit deed. Het antwoord bestond uit klappen en schoppen. De koerier verdedigde zichzelf en werd even later geholpen door omstanders. De scooter was tijdens het incident op de grond gevallen met een gebroken remhendel tot gevolg. Een getuige belde de politie, die de Leidenaar even later aanhield op het Havenplein. De man kon zich niets meer van de mishandeling herinneren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×