Nóg twee verdachten van overval juwelier De Water aangehouden

Gisteren en vandaag heeft de Politie Hollands Midden in samenwerking met Politie Amsterdam-Amstelland, nóg twee verdachten van de gewapende overval op juwelier De Water aangehouden. De overval vond plaats op 2 november vorig jaar, waarbij twee mannen met helmen op, de juwelierswinkel aan de Hooglandse Kerksteeg binnen gingen en het personeel bedreigden. Het tweetal ging er met de buit vandoor op een motorfiets , die later aangetroffen werd op de Ing. Driessenstraat. De mannen, een Amsterdammer van 20 en een plaatsgenoot van 22 jaar, werden aangehouden naar aanleiding van een eerder opgepakte verdachte. Het onderzoek duurt nog voort.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×