De bouw van de shelter, foto: PR.

‘Handen uit de mouwen voor straatjongens zusterstad’

Aanstaande dinsdagavond wordt in Café Einstein een voorlichtingsbijeenkomst gehouden over de komende werkvakantie in de Leidse zusterstad Buffalo City (Zuid – Afrika). In juli/augustus gaat Keys for Kids weer aan de slag en vrijwilligers in de leeftijd van 17 tot 26 jaar kunnen tijdens een drieweekse werkvakantie de handen uit de mouwen steken. Keys for Kids zal op het weeshuisterrein een nieuw onderkomen laten bouwen, waarbij een lokale aannemer samenwerkt met Leidse jongeren. De klussen bestaan uit het afbouwen van de casco opgeleverde shelter, schilderen, stucken, tegelen, aanleggen sanitair, vloerbedekking leggen en het maken van gordijnen en kasten. De voorlichtingsavond begint om 20.00 uur. Meer info: www.keysforkids.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×