Ruim een 7 voor Zuid-Hollands OV

Uit de OV-klantenbarometer die onlangs gepubliceerd werd door het Kennisplatform Verkeer en vervoer, blijkt dat het openbaar vervoer dat in opdracht van de provincie rijdt, van de Zuid-Hollandse reizigers in 2010 een 7,3 kreeg. Dat is een fractie hoger dan het landelijke gemiddelde van 7,2. De OV-klantenbarometer laat per gebied verschillen zien. Zo staat de waterbus met een 8,3 2e op de landelijke ranglijst. De treindiensten scoren minder goed dan vorig jaar, en de tevredenheid over de busdiensten in Leiden en omgeving is ten opzichte van vorig jaar vrijwel niet veranderd. De provincie gaat alle onderzoeksresultaten met de vervoerders bespreken en vergelijkt ze ook met de eigen OV-monitor.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×