PvdA wil actie tegen overlast groenoord-Zuid

De PvdA wil dat er actie ondernomen wordt tegen de overlast in de wijk Groenoord-Zuid. De wijk kampt al lange tijd met overlast, veroorzaakt door jongeren die in het weekend vanuit de binnenstad door de wijk rijden en er afval achterlaten en vernielingen aanrichten. Ook hangen er regelmatig jongeren rond op het plein van vrije school Mareland, die daar drugs of alcohol gebruiken en de kinderen en andere bewoners intimideren. Bewoners hebben de jongeren meerdere keren aangesproken. Ook hebben zij hun klachten meerdere keren neergelegd bij de gemeente. Tot nu toe heeft dat aldus de PvdA nog geen resultaat gehad. De partij legt het college mede namens de SP en D66 schriftelijke vragen voor over de situatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×