(Foto: Chris de Waard)

Morsmonster bewaakt torteltuin in Lage Mors

Op de kruising van de Vondellaan, de Lage Morsweg en de Damlaan stond tot een paar jaar geleden de Maranathakerk. Na de sloop van het in onbruik geraakte kerkgebouw, bleef het terreintje lange tijd braak liggen. Totdat buurtbewoners het heft in eigen handen namen en er een ’torteltuin’ aanlegden. In die torteltuin kunnen kinderen uit de buurt nu terecht voor wat vertier. Sinds vorige week zaterdag is daar een attractie bijgekomen.Tijdens NLDOET heeft het KunstCollectief de Mors met hulp van de Leidse PvdA-fractie een meer dan 6 meter hoog ‘Morsmonster’ gemaakt dat nu waakt over de Torteltuin.

Leiden morsmonster


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×