De Blauwe Tram, foto: PR.

Eendaags Openluchtmuseum bij woonzorgcentrum Lorentzhof

Aanstaande vrijdag, van 14.30 tot 17.30 uur, wordt in en buiten woonzorgcentrum Lorentzhof een eendaags Openluchtmuseum georganiseerd. Op de interessante tentoonstelling zijn onder andere foto’s, kaarten en gebruiksvoorwerpen te zien, die de geschiedenis vertellen van de Tuinstadwijk en de Burgemeester- Professorenwijk. Bewoners van deze wijken worden van harte uitgenodigd om mee te schrijven aan de geschiedenis daarvan. Kinderen van BSO ’t Kasteel laten via kijkdozen zien, hoe zij zich de toekomst van de wijken voorstellen. Historicus Cor Smit geeft een tweetal lezingen en de Leidse fractievoorzitter van Groen Links, Pieter Kos, zal het evenement officieel afsluiten.

De lezingen vinden plaats om 14.45 en 16.15 uur.
Het evenement is mogelijk gemaakt door ‘Wijken voor Kunst’, een projectorganisatie die het culturele klimaat in de wijken van Leiden wil versterken door het ondersteunen van culturele initiatieven van inwoners van Leiden.
Meer info: www.wijkenvoorkunstleiden.nl

Woonzorgcentrum Lorentzhof Lorentzhof 1, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×