De welverdiende 'gouden regen', foto: PR.

Leidse Groen-Wit behaalt negen gouden medailles

Het ‘regende’ alweer goud voor de acroteams van de Leidse gymnastiekvereniging Groen-Wit tijdens de districtfinales, die het afgelopen weekend plaatsvonden in Bergschenhoek. Bij de regiovoorwedstrijden in Monster, die gehouden werden op 5 en 6 maart jl. was het ook al goed raak! Coach Rob van Haastregt kijkt tevreden op dit weekend terug: “We hebben laten zien, waar we als vereniging staan: groot en klein, op welk niveau dan ook.” In totaal gingen 21 teams van Groen-Wit de sportieve strijd aan met deelnemers van andere verenigingen. Met negen gouden en vier zilveren medailles werd een geweldig resultaat binnengehaald; een mooie opstap voor de landelijke halve finales, waar 16 teams de uitdaging aannemen om zich voor de uiteindelijke landelijke finale, het Nederlands Kampioenschap,  te plaatsen. Acrogymnastiek is een bloeiende tak van sport en wordt door groot en klein met veel plezier beoefend. Groen-Wit Leiden telt ruim 70 leden.

Meer info: www.groen-wit.nl

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×