Dansfeest bij de 4Reasons, foto: PR.

Wegens groot succes: tweede editie Swingsteesjun bij 4Reasons

Dansfeestorganisatie Swingsteesjun gaf op 12 maart jl. haar eerste 25+ dansfeest bij de Leidse 4Reasons, waarbij ruim 300 mensen uit hun dak gingen. Aanstaande zaterdag wordt de tweede editie Disco & Dance gehouden voor liefhebbers van een lekker avondje swingen, dat op tijd begint, 20.30 uur en waarbij feestgangers met wat jaartjes meer, niet uit de toom vallen. Naast spetterende hits van weleer wordt in een aparte zaal dance en house gedraaid. In de sfeervolle lounge van de pas verbouwde 4Reasons kan men lekker even bijkomen met een drankje of een hapje. Sleutelstad deelt vrijkaartjes uit, aanmelden met naam en adres via: vrijkaartjes@sleutelstad.nl

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar op www.swingsteesjun.nl en bij het Visitors Center [Stationsplein], 4Reasons [Lange Mare 39], Velvet Music [Nieuwe Rijn 34] en in alle Primera-winkels.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×