LUMC houdt grote calamiteitenoefening

Op donderdag 14 april houdt het Leids Universitair Medisch Centrum haar jaarlijkse calamiteitenoefening als test voor de samenwerking tussen interne en externe processen op bestuurlijk en operationeel niveau. Dit jaar richt de oefening zich op de multidisciplinaire samenwerking met externe partijen zoals de Politie, Brandweer, GHOR en Gemeente Leiden. Van 15.30 tot 18.00 uur zullen zo’n 200 figuranten en 150 medewerkers van het LUMC, politie, brandweer, GHOR en de Gemeente Leiden in en rond Gebouw 3 van het LUMC actief zijn en een grote calamiteit nabootsen. De doorgang tussen het Hoofdgebouw en Gebouw 3 (Onderwijsgebouw) zal in mindere mate toegankelijk zijn voor fietsers en voetgangers.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×