Lezing en fototentoonstelling Tibet

Onder de titel ‘Verhaal van Hoop en Volharding’ verzorgt Pauline Bonthuis, bestuurslid van het Tibetan Aid Project, een informatieve lezing over de Tibetanen en hun cultuur. Deze lezing sluit aan bij de fototentoonstelling van de beroemde fotografe Marilyn Silverstone, over de Tibetaanse cultuur en de Tibetanen in ballingschap. De tentoonstelling en de informatieve lezing bevatten uniek beeldmateriaal. Zo zijn er onder andere foto’s van eerste aankomst van Tibetaanse vluchtelingen in 1959 in India na de Chinese inval in Tibet.

De lezing begint om 19.15 uur en vindt plaats in de Burchtzaal van BplusC aan de Nieuwstraat. De fototentoonstelling is daar te zien tot 29 april.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×