Parne Gadje, foto: PR.

Parne Gadje geeft bijzonder concert bij De X

Parne Gadje geeft aanstaande zaterdag een bijzonder concert op uitnodiging van Cultureel Centrum De X. Met gebruik van eigen ontworpen instrumenten, zoals een fietsbandbas en een velofoon, brengen de vier bandleden bruisende zigeunermuziek met invloeden uit de Balkan, Afganistan en Turkije. Plato riep in 2004 hun cd ‘O Manus’ uit tot favoriet; onlangs heeft Parne Gadje een nieuwe cd ‘Kefi Kefi’ uitgebracht.

Bezetting: Marc Constandse banodoneon, zang en percussie / Gerwil Kusters klarinet, saxofoon en dura-garda / Michiel Hollanders gitaar, velofoon en diverse snaarinstrumenten / Dan Tuffy fietsbandbas, electrische en acoustische gitaren.

Het concert begint om 21.00 uur en wordt gehouden in de Tuinzaal van de Burcht. Meer info en reserveren: www.de-x.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×