Jan Nauta is per 1 juli aanstaande de nieuwe Leidse gemeentesecretaris (Foto: Gemeente Leiden).

Leiden stelt nieuwe gemeentesecretaris aan

Per 1 juli heeft Leiden weer een vaste gemeentesecretaris. Op die dag begint de 57-jarige Jan Nauta die deze functie de afgelopen vijf jaar in Maastricht heeft vervuld. Voordat hij in Maastricht aan de slag ging was Nauta ondermeer algemeen directeur/secretaris in de provincie Drenthe. Wethouder Roos van Gelderen (Personeelszaken) zegt in Nauta ‘een boegbeeld om onze ambitie van toonaangevende organisatie te realiseren’ te hebben gevonden. “Zijn opdracht is veelomvattend. Een betere programmasturing, kaderstelling, beheersing, sturing, control op het gebied van beleid en bedrijfsvoering en samenwerking zijn hierbij belangrijke issues.”

Jan Nauta volgt Han Bekkers op die deze taak interim heeft waargenomen sinds september 2010.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×