Sieraden van edelsmid Nicole Urbanus, foto: PR.

Multiculturele tentoonstelling bij de Zilverfabriek

De Zilverfabriek, gerund door de edelsmeden Isabelle Riffon en Barbara Falke, is klein paradijsje voor de liefhebber van eigentijdse maar ook eigenwijze sieraden. In het markante pandje aan de Pieterskerkchoorsteeg 17 wordt binnenkort een interessante, multiculturele tentoonstelling gehouden van sieraden en schilderijen van hedendaagse kunstenaars uit diverse landen. De gastexposanten van het nieuwe seizoen zijn: edelsmid Nicole Urbanus en kunstenaars Francis Kilian, Titi Zaadnoordijk, Inge Koenen, Caroline Ellerbeck, Klaartje Kamermans, Kitty Kilian, Alexandra Hedberg (Zweden), Juliana Salcedo (Spanje), Gracia Haby (Australiƫ) en Aris Moore (VS).

Op zaterdag 7 mei wordt de nieuwe expositie van de Zilverfabriek feestelijk geopend.

Meer info en openingstijden: www.dezilverfabriek.eu

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×