Tegen inlevering van de (thuisbezorgde) flyer krijgt men een paasei met daarin een lotnummer. (Foto: PR.)

Diamantplein viert Pasen

De winkeliers van het Diamantplein organiseren gezamenlijk op Paaszaterdag, 23 april, een gezellig Paas-/voorjaarsfestijn. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur is er van alles te doen en wordt het winkelend publiek begroet met een gezellig lentemuziekje. Een gigantische paaskuiken deelt paaseitjes uit en de kunstwerkjes, die de kinderen uit de buurt hebben gemaakt zijn in en rond het winkelcentrum te bewonderen. Er wordt een grote Paasloterij gehouden met als hoofdprijs een barbecue en een digitale camera, maar iedereen die meedoet ontvangt een aardigheidje. Kortom, op het Diamantplein is aanstaande zaterdag van alles te beleven.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×