Twee mannen aangehouden na woningoverval Billitonstraat

Vanmorgen rond 06.30 uur werden de bewoners van een woning aan de Billitonstraat verrast door vier mannen, die het huis waren binnengedrongen. De overvallers waren in bezit van een vuurwapen waarmee ze de bewoners bedreigden. Toch lukte het om ze het huis uit te krijgen en werd direct de politie gebeld, die in de buurt was en twee Rotterdammers van 19 en 20 jaar onmiddellijk kon aanhouden. De andere twee verdachten vluchtten de wijk in, die door agenten werd afgezet vanaf de Sumatrastraat, Lage Rijndijk, Koningstraat en Willem de Zwijgerlaan en met behulp van een speurhond werd uitgekamd. Het tweetal is nog niet gevonden; wel trof de politie goederen aan in relatie tot de overval. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart. Mogelijke getuigen worden verzocht contact op nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-700

De politie wil graag in contact komen met getuigen die:
– Verdachten personen in de buurt van de Billitonstraat hebben zien lopen.
– Voertuigen in de buurt hebben gezien die hen opvielen.
– Spullen in de buurt hebben aantroffen die mogelijk gerelateerd zijn aan de overval.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×